Erikoisvalaisimet ja
-valolaitteet

Rohrlux LED suojaputki-teollisuusvalaisimet tuotantolaitteistojen ja -koneiden, työpisteiden ja muiden toimivuutta ja kestävyyttä edellyttävien käyttökohteiden valaistukseen.

Tuotteet

TrafficLED:ssä on vastakkaisiin suuntiin osoittavat led-valopalkit. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä suunniteltu ja tarkoitettu kestämään raskaiden ajoneuvojen paino ja liikenteen sekä tienhoidon aiheuttama kulutus. Pintaosa on sileä ja siinä ei ole ulkonemia, joihin esim. lumiaura voisi tarttua. TrafficLED on täysin vesitiivis. Maahan (esim asfaltti) upottamista varten ensin porataan asennuskohtaan pyöreä upotusreikä sekä sahataan ura johtoa varten. Johdotuksen tuomisen jälkeen asennusrasia, johon TrafficLED asennetaan, kiinnitetään erikoislaastilla upotusreikään käyttäen asennusrautaa, jolla säädetään oikea asennuskorkeus. Johtojen liittämisen jälkeen TrafficLED kiinnitetään asennusrasiaan ja johtoura täytetään. LED-valopalkit on saatavana valkoisena, sinisenä tai oranssin keltaisena. Valopalkki voi olla myös vain toispuolinen.

TrafficLED soveltuu vaativan liikennekäytön lisäksi hyvin myös maisemointikäyttöön pihoilla ja puistoissa tai taajamien muiden kulkureittien esim. portaikkojen tai kulkutunneleiden huomio- ja merkintävalaistukseen.

TrafficLED valomoduuli V4A, 18-28VDC, 2x6LED, 140mA, valkoinen

TrafficLED valomoduuli, V4A,18-44VDC, 1x6LED, 85mA, valkoinen

TrafficLED valomoduuli V4A, 18-28VDC, 2x6LED, 140mA, sininen

TrafficLED valomoduuli, V4A,18-44VDC, 1x6LED, 85mA, sininen

TrafficLED valomoduuli V4A, 18-28VDC, 2x6LED, 140mA, oranssi, 600-609nm

TrafficLED valomoduuli, V4A,18-44VDC, 1x6LED, 85mA, oranssi, 600-609nm

TrafficLED asennusrasia 2 läpiviennillä

TrafficLED asennusrasia 1 läpiviennillä

TrafficLED peitekansi V4A

CircLED on varustettu pyöreällä valopalkilla, jossa ön 16 PowerLED valolähdettä. CircLED:n erityisominaisuus on laaja valon näkymäsektori ts. valo on nähtävissä katsottaessa mistä näkymäkulmasta tahansa. Tämän ansiosta CircLED soveltuu esim. kulkureittien reunusvaloksi. Valon näkee yhtä hyvin etäältä kuin kohdalla. CircLED:ä käyteteään ominaisuutensa ansiosta mm. liikenneympyröiden keskialueiden reunuksissa. Keskialue on nähtävissä jo kaukaa lähestyttäessä ja kohdalla valot ikään kuin seuraavat mukana liikenneympyrää kierrettäessä.

CircLED asennetaan mieluiten kovaan ympärysmateriaaliin (esim. betoni tai asfaltti). Asennuskohtaan porataan pyöreä upotusreikä ja sahataan ura johtoa varten. Johdotuksen tuomisen jälkeen asennusrasia, johon CircLED asennetaan, kiinnitetään erikoislaastilla upotusreikään käyttäen asennusrautaa, jolla säädetään oikea asennuskorkeus. Johtojen liittämisen jälkeen CircLED kiinnitetään asennusrasiaan ja johtoura täytetään. LED-valopalkki on saatavana valkoisena, sinisenä tai oranssin keltaisena.

Käyttökohteita ovat mm. kulkureittien reunukset, portaikot, kulkutunnelit, reunamuurit (joilta voi olla putoamisvaara), rautatie- ja metroasemalaiturit, venesatamalaiturit, liikenneympyrät, jalankulkualueet ja pyörätiet (joilla ei liikuta moottoriajoneuvoilla), rampit. CircLED:llä voidaan luoda myös pihaan, puutarhaan tai puistoon käyttöä kestävää tunnelmavalaistusta.

 
 

CircLED valomoduuli, V4A, 24VDC, 130mA, valkoinen, 5’600K, 16 Power-LED

CircLED valomoduuli, V4A, 24VDC, 130mA, sininen 470nm, 16 Power-LED

CircLED valomoduuli, V4A, 24VDC, 130mA, oranssi 609nm, 16 Power-LED

CircLED valomoduuli, V4A, 24VDC, 130mA, lämmin valkoinen, 3’500K, 16 Power-LED

LUXX sarja, valmistaja GIFAS-ELECTRIC GmbH

Tuotteet

BetaLUXX on erittäin laadukas ja tyylikäs valaisinsarja, joka käsittää kolme valaisinta teholtaan 20W, 35W ja 55W. Asennus kattoon tai seinälle ruostumattomilla klipsellä. Asennus pystyasentoon ruuvilukitteisilla klipseillä. Sähköasennus pikaliittimin valaisimen molemmissa päissä. Varustettu läpijohdotuksella, ketjutettava. Soveltuu yleisvalaistukseen vaativimpiinkin käyttökohteisiin mm. työtiloissa ja teknisissä tiloissa sekä paikallisvalaistukseen työpisteisiin, työpöydille ym. Suojalasi on satinoitu häikäisyn minimoimiseksi. Kotelointi IP66 / IK10. Käyttöjännite 230V (198 – 264 VAC / 176 – 264 VDC). Tarkempia tietoja oheisesta linkistä ladattavasta esitteestä.