Verstas- ja korjaamotyövalaisimet

Light-Master

Light-Master-sarja on kehitetty erityisesti verstas- ja korjaamokäyttöön. Käyttökohteita on mm. ajoneuvojen alarakenteiden ja moottoreiden huolloissa ja korjauksissa tai esimerkiksi tuotannon siirrettävissä työpisteissä, joihin kiinteää työvalaistusta ei ole järkevä asentaa.
Light-Master on säädettävissä käyttäjän haluamaan asentoon. Ylävarressa on teleskooppijatke, jonka avulla säädettävän valaisinosan ulottuvuutta voidaan lisätä.
Pyörissä olevin jarruin varustettu alavaunu on tukeva ja pitää Light-Masterin paikallaan. 10m liitäntäjohto ja kaksi virran ulosottopistorasiaa kuuluu vakiovarustukseen.

Työvalaisimena voidaan käyttää Opus Mini Power LED, Opus Maxi Power LED tai konevalaisin sarja 32 33W 220-240V valaisinta.

Opus Mini Power LED / 5600 lumen / 5000 Kelvin

LED-Lux korjaamoammattilaisen käsivalaisin!

LED-Lux on normaalissa korjaamokäytössä lähes kulumaton. Poikkileikkaukseltaan ovaalinmuotoisen suojaputken ansiosta rakenne on siro ja valaisin istuu hyvin käteen. CAB-suojaputki on öljyn ja bensiinin kestävä ja ripustuskoukku on murtumaton. Nämä ominaisuudet tekevät LED-Lux:sta vahvan valaistustyökalun korjaamon päivittäisiin töihin.