Työvalaisimet

Johdolliset työvalaisimet

Rohrlux Opus Power LED suurteho-työvalaisimet

Tehokkaat, kestävät ja kevyet Opus Maxi Power LED, Opus Standard Power LED, Opus Mini Power LED työkohteiden kirkkaaseen näkemiseen.

Opus Standard Power LED 220-240 VAC

Opus Mini Power LED 220-240 VAC

Opus Maxi Power LED 220-240 VAC

Vakiovarusteina Opus Power LED valaisimissa on polykarbonaattinen opaali etulasi, jonka ansiosta valon häikäisy on minimaalista sekä kestävä polyuretaaninen (PUR) liitäntäkaapeli.

Rohrlux Triangle LED työtilan 360° valaistukseen

Triangle LED:n  avulla työtilan voi valaista tehokkaasti ja tasaisesti jopa yhdellä työvalaisimella, koska valaistuskulma on 360°. Kolme kokoa.

Triangle XL 220-240 VAC

Triangle L 220-240 VAC

Triangle M 220-240 VAC

Ladattavat työvalaisimet

Taipuisavartiset työvalaisimet

LED-Light sarja 65

Useita kokoonpanovariaatioita

LED-Light sarja 65: 40°/ Flex 500 mm / magneetti

LED-Light sarja 66

Taipuisan varren uusi määritelmä!

Sarja 66 on uusi ja vallankumouksellinen LED-”joutsenkaulavalaisin”, joka ohjaa valon juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Täydellinen tarkkuustyöstökoneisiin ja tarkkaan työskentelyyn.

Taipuisa varsi, joka on valmistettu niveltyvistä segmenteistä mahdollistaa valon tarkan suuntauksen kaikkiin suuntiin.

Valaisin voidaan kiinnittää alustaan kiinteästi tai sitä voidaan käyttää siirrettävänä kumisuojuksella varustetun magneetin avulla.

Korkealaatuinen alumiininen lamppuosa tuottaa tarkan valon 428 lumenin valovirralla joko 18° (kohdevalo) tai 40° (hajavalo) avautumiskulmalla.

Itse valo on myös laadukasta: 5000 K värilämmön valo on lähes neutraali ja värintoistoltaan melkein täydellinen.

LED-Light sarja 66 – 40° – magneetti

SpotLED Flex

SpotLED Flex on taipuisavartinen kohdevalaisin paikalliseen tai liikuteltavaan käyttöön porakoneilla, työstökoneilla, puristimilla, työpöydillä ym.

SpotLED valaisinosa on säädettävä ja saatavana eri valokeiloilla ja värilämpötiloilla. Linssioptiikan avulla tuotettu valo valaisee työkohteen tarkasti. Etulasi on polykarbonaattia ja tiiviste nitriilikumia. Taipuisa varsi on tukeva ja kestävä ja säilyttää asentonsa. Varsipituuksia on kolme 200mm, 300mm ja 400mm. Vartta voidaan pidentää kiinteällä 200mm jatkovarrella. Perusmallin ohella on saatavana tukevammalla varrella oleva HD-malli, joka on tarkoitettu käyttökohteisiin, joissa valaisin on kiinnitetty vaaka-asentoon ja kiinnitysalustassa esiintyy tärinää. (Huom. HD-mallin saatavuus on tarkistettava erikseen.)

Valaisin voidaan asentaa kiinteästi alustaan tai varustettuna magneetilla (600N) sitä voi käyttää siirrettävänä.

Käyttöjännite voi olla (valittava tilattaessa) 24VDC, 24VAC tai 230V, suoraan virtalähteestä tai pistokemuuntajan kautta verkkovirrasta.

Yleisimmin käytetty malli on SpotLED Flex 400, jossa on 3×10°/2×38° optiikka, 400mm taipuisa varsi, magneettikiinnitys ja 230V/24V liitäntä pistokemuuntajalla. Tuotenumero 132591.

Lisävarusteena on saatavana vaihdettava polykarbonaattinen suojalasi etulasin eteen. Tuotenumero 104508.

Ladattavat työvalaisimet

Kiinnitysmagneetti Opus Maxi

Kiinnitysmagneetti Opus Mini

Rullasarja Opus kolmijalkaan

Opus seinäteline

Opus kolmijalka (korkea)

Opus kolmijalka (keskikorkea)

Opus kolmijalka rullavarustein (matala)

Opus kolmijalka (matala)