SpotLED Flex

Tuotekoodi: 132591
Lisävarusteena on saatavana vaihdettava polykarbonaattinen suojalasi etulasin eteen. Tuotenumero 104508

SpotLED Flex on taipuisavartinen kohdevalaisin paikalliseen tai liikuteltavaan käyttöön porakoneilla, työstökoneilla, puristimilla, työpöydillä ym.

SpotLED valaisinosa on säädettävä ja saatavana eri valokeiloilla ja värilämpötiloilla. Linssioptiikan avulla tuotettu valo valaisee työkohteen tarkasti. Etulasi on polykarbonaattia ja tiiviste nitriilikumia. Taipuisa varsi on tukeva ja kestävä ja säilyttää asentonsa. Varsipituuksia on kolme 200mm, 300mm ja 400mm. Vartta voidaan pidentää kiinteällä 200mm jatkovarrella. Perusmallin ohella on saatavana tukevammalla varrella oleva HD-malli, joka on tarkoitettu käyttökohteisiin, joissa valaisin on kiinnitetty vaaka-asentoon ja kiinnitysalustassa esiintyy tärinää. (Huom. HD-mallin saatavuus on tarkistettava erikseen.)

Valaisin voidaan asentaa kiinteästi alustaan tai varustettuna magneetilla (600N) sitä voi käyttää siirrettävänä.

Käyttöjännite voi olla (valittava tilattaessa) 24VDC, 24VAC tai 230V, suoraan virtalähteestä tai pistokemuuntajan kautta verkkovirrasta.

Yleisimmin käytetty malli on SpotLED Flex 400, jossa on 3×10°/2×38° optiikka, 400mm taipuisa varsi, magneettikiinnitys ja 230V/24V liitäntä pistokemuuntajalla.

Katso myös

Kiinnitysmagneetti Opus Maxi

Kiinnitysmagneetti Opus Mini

Rullasarja Opus kolmijalkaan