CircLED

CircLED on varustettu pyöreällä valopalkilla, jossa ön 16 PowerLED valolähdettä. CircLED:n erityisominaisuus on laaja valon näkymäsektori ts. valo on nähtävissä katsottaessa mistä näkymäkulmasta tahansa. Tämän ansiosta CircLED soveltuu esim. kulkureittien reunusvaloksi. Valon näkee yhtä hyvin etäältä kuin kohdalla. CircLED:ä käyteteään ominaisuutensa ansiosta mm. liikenneympyröiden keskialueiden reunuksissa. Keskialue on nähtävissä jo kaukaa lähestyttäessä ja kohdalla valot ikään kuin seuraavat mukana liikenneympyrää kierrettäessä.

CircLED asennetaan mieluiten kovaan ympärysmateriaaliin (esim. betoni tai asfaltti). Asennuskohtaan porataan pyöreä upotusreikä ja sahataan ura johtoa varten. Johdotuksen tuomisen jälkeen asennusrasia, johon CircLED asennetaan, kiinnitetään erikoislaastilla upotusreikään käyttäen asennusrautaa, jolla säädetään oikea asennuskorkeus. Johtojen liittämisen jälkeen CircLED kiinnitetään asennusrasiaan ja johtoura täytetään. LED-valopalkki on saatavana valkoisena, sinisenä tai oranssin keltaisena.

Käyttökohteita ovat mm. kulkureittien reunukset, portaikot, kulkutunnelit, reunamuurit (joilta voi olla putoamisvaara), rautatie- ja metroasemalaiturit, venesatamalaiturit, liikenneympyrät, jalankulkualueet ja pyörätiet (joilla ei liikuta moottoriajoneuvoilla), rampit. CircLED:llä voidaan luoda myös pihaan, puutarhaan tai puistoon käyttöä kestävää tunnelmavalaistusta.