TorchLED Emergency

TorchLED Emergency on turvavalo-ominaisuudella varustettu taskulamppu, työvalo ja merkinantovalo. Kun valaisin on latausasemassaan ja pistokemuuntaja kytkettynä pistorasiaan, turvavalo syttyy automaattisesti sähkökatkon sattuessa. Valo jää palamaan siihen asti, kunnes valaisin noudetaan latausasemastaan tai enintään n. 4 tunnin ajaksi. Valaisinta voidaan käyttää esim. tiloissa, joissa ei ole kiinteää turvavalaistusta.
860236+860276+860274

TorchLED Emergency:ä voi käyttää myös työvalona. Litteän muotonsa ansiosta se kulkee vaivattomasti mukana taskussa tai vyöllä. Valon suunta on 90° runkoon nähden. Valaisimen voi ripustaa takaosan vyöklipsistä rintataskuun kulkuvaloksi, jolloin kädet jäävät vapaaksi tai valaisimen voi asettaa runkonsa varaan pystyyn työvaloksi. Valaisimen muotoilussa ja materiaalien valinnassa on otettu huomioon ensisijassa käsiteltävyys ja kestävyys. Keveyden ja pehmeällä kumimateriaalilla päällystettyjen kulmien ansiosta valaisin pysyy kädessä paksussakin käsineessä.

TorchLED Emergency:ssä on kaksi tehokasta valkoista 100lm led valoa, kapea kohdevalo ja leveä hajavalo. Molemmat voidaan kytkeä palamaan yhdessä, jolloin syntyy voimakkaammin valokeilan keskialueelta valaistu tasainen valokuvio. Merkinantovaloina on punaiset ja vihreät ledit, joista punainen on myös vilkkuva. Lisäksi toimintoina on morsetusvilkku sekä kaikkien valotoimintojen himmennys. Viimeksi valittu asetus kustakin toiminnosta tallentuu muistiin.

Virtalähteenä on 4 AA-koon ladattavaa HR-6 NiMH akkuparistoa. Latausasema on varustettu 110-240VAC pistokemuuntajalla. Erikoistapauksissa voidaan käyttää myös 12-48VDC latausasemaa (860471).

Valaisin (860236), akkuparistot (4 kpl 860274) ja latausasema (860276 / 860471) ovat erillisiä artikkeleja, mutta muodostavat yhdessä toimituskokonaisuuden.

Valaisimen mukana toimitetaan kantoremmi. Lisävarusteena on saatavana vyötasku (860335).