Suojaputkivalaisin sarja 35 LED

Teollisuus-suojaputkivalaisinsarja 35 on varustettu iskun- ja emulsionkestävällä CAB-suojaputkella

Valolähde on huippumoderni Philipsin LED T8- tai LED T5-retrofit valoputki, joka on erityisen käytännöllinen, koska elektroniikka on sijoitettu valolähteen sisään.

Sarja 35 on "asentaja-ystävällinen". Valaisimen sähköasennus tehdään kätevästi pikakytkentämoduuliin. Läpijohdotuksen ansiosta useampi valaisin voidaan kytkeä peräkkäin yhdestä virransyötöstä.

35 sarjan valaisimet kestävät hyvin iskuja ja tärinää. Lämmöntuotto on minimaalinen ja valo on vilkkumaton ja tasainen koko valaisimen pituudelta.

Putkirakenne mahdollistaa erinomaisen tiiveyden muihin valaisinrakenteisiin verrattuna. Putkirakenteisen valaisimen tiivistystarve ei muutu ja on sama 733mm kuin 1647mm pitkällä valaisimella. Tiivisteet ovat valaisimen pyöreissä päissä ja tiivistäminen tapahtuu samalla, kun päätyjen ruuvitulpat kiinnitetään ja kierretään kiinni. Hyvällä vesitiiveydellä vaikutetaan oleellisesti valaisimen käyttöikään, mikä korostuu erityisesti hyvin kosteissa käyttöympäristöissä. Pitkäaikainen tiiveys voidaan tarvittaessa varmistaa päihin asennettavilla IP67 lisätiivisteillä.

Putkirakenteen ansiosta sarja 35 on pöly- ja vesitiivis (IP67), joten käyttö on mahdollinen myös märkätiloissa.

Toimitusvarusteisiin kuuluu 2 H5 kiinnitintä (valkoinen muovi).