TorchLED taskutyövalo

TorchLED on taskutyövalo ja merkinantovalo. Se on kevyt ja kestävä, toimintoja hallitaan kahdella painikkeella, ja se pysyy tukevasti kädessä kevyelläkin otteella.

TorchLED taskutyövalossa valon suunta on 90° runkoon nähden, joten valaisinta voi käyttää oikeana työvalona. TorchLED kulkee mukana taskussa tai vyöllä. Sen voi ripustaa rintataskuun kulkuvaloksi, jolloin kädet jäävät vapaaksi. Värillisten merkinantoledien avulla voidaan antaa valomerkkejä ja esim. vesillä liikuttaessa valaisinta voi käyttää merkinantolamppuna tai karttavalona.

Valaisimessa on kaksi tehokasta valkoista 100 lm led valoa, joista toinen on kapea kohdevalo ja toinen leveä hajavalo. Molemmat voidaan kytkeä palamaan yhdessä, jolloin syntyy voimakkaammin valokeilan keskialueelta valaistu tasainen valokuvio. Merkinantovaloina on punaiset ja vihreät ledit, joista punainen on myös vilkkuva. Lisätoimintona on morsetusvilkku sekä kaikkien valotoimintojen kirkkauden säätö. Viimeksi valittu asetus kustakin toiminnosta tallentuu muistiin.

Virtalähteenä on 4 AA-koon ladattavaa NiMH akkuparistoa. Latausteline on saatavana 230VAC verkkovirralle tai 12VDC pienjännitteelle autoon, työkoneeseen tai veneeseen. Tarvittaessa valaisimessa voi käyttää myös tavallisia paristoja.

Valaisin (860237), akkuparistot (4 kpl 860274) ja latausasema (860276) ovat erillisiä artikkeleja, mutta muodostavat yhdessä toimituskokonaisuuden.

Valaisimen mukana toimitetaan kantoremmi. Lisävarusteena on saatavana vyötasku (860335).